Thursday, February 19, 2009

Pengumuman

Anak Srikandi bertugas di luar negara. Buat sementara ini laman Warta Raub berehat dari mengeluarkan sebarang artikel.
Harap pengunjung setia dapat bersabar kerana masih banyak yang akan menyusul selepas ini.
Kepada pengunjung yang tidak menyokong langsung blog ini, tiada paksaan dan tak perlu jenguk lagi dah. Biarpun hanya seorang pengunjung, medium ini tidak sesekali ditutup.
Tak perlu la post komen panjang berjela, lebih baik anda buat blog sendiri dan kemudian maklumkan kepada Warta Raub untuk di'link'kan...
Samada Anak Srikandi berminat nak jenguk blog kalian, tu terpulang pada keinginan..
Penjelasan yang kesekian kalinya, tak perlu la cabar Anak Srikandi utk publish komen anda, kerana ini blog peribadi. Terpulang kepada pemilik blog yang ada kuasa mutlak utk tentukan. Tolak soal berani atau tidak, buat apa nak dengar cakap kalian, kalau diikutkan, jadi la sama spesis macam kalian juga.
Kita semua ada hak masing-masing, kalau kalian memilih untuk mempertahankan pimpinan hari ini, teruskan. tak ada paksaan langsung. Tapi semua akan tahu la setakat mana sangat tahap pemikiran kalian...

Sekian untuk kali ini, kita berjumpa lagi jika berkesempatan....
Salam Perjuangan.
~aNaK sRiKaNdI~

3 comments:

nakmarahmarahlah said...

Ya Betul..Warta Raub.

Bila dah come back, maka bersemaraklah lagi WARTA RAUB dengan artikel2 berkepentingan untuk rakyat.

Anak Lepeh di Perantauan
http://nakmarahmarahlah.blogspot.com/

kelambuharimau said...

entahla macam tak caye je..ko punye cakap..banyak pasal cerita ko yang macam tak betul je...jangan lagakan orang UMNO..kita patut bersatu bukan memecah belahkan orang..mengaibkan orang adalah satu dosa..tau..

Anonymous said...

kelambuharimau...berapa banyak ko dibayar untuk jadi kambing hitam?